Vi öppnar vår butik igen med restrektioner gällande Covid-19

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Discgolf och frisbeeprodukter

Här hittar du en liten del av vårt sortiment. Klicka på ”Alla produkter” nedan för att se hela sortimentet.

Kategorier

Putt & Approach

Midrange

Fairway drivers

Distance drivers

Prenumerera och spara pengar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden och rabatter.

Våra leverantörer

Ledande tillverkare av discgolfprodukter
Innova
Discmania
Discraft Logo Black
Latitude 64
Kastaplast
Dynamic discs
Westside discs
Disctroyer Logo Black
Prodigy Logo Black

Discgolf

Discgolf är väldigt snarlik den ”vanliga” golfen. Du ska med så få kast som möjligt kasta en frisbee, eller disc, i ett kedjehål. I din bag har du flertalet olika discar såsom putter, midrange, fairway driver samt distance driver. Discgolf växer så att det knakar i Sverige. Ett sätt att se det är att titta på antalet återförsäljare av discgolfprodukter som startat upp de senaste åren. 

Hur kommer det sig då att intresset växer så att det knakar? Förmodligen för att det är en social och relativt billig aktivitet. Ofta kostar det inget att spela på en bana och discarna kostar allt från 100 kr och uppåt. Ofta är det även en fascinerande naturupplevelse.

Kurs för nybörjare

Discgolfen i Sverige

I Sverige finns idag två stycken tillverkare av discgolfprodukter. Latitude 64 är den större av dem. Dessa har även en stor marknad rent internationellt med olika team och proffs som man sponsrar. Kastaplats startades för några år sedan i Uppsala och är den minsta av de två tillverkarna. 

Discgolf som sport är oerhört välkomnande gentemot nybörjare. Man behöver aldrig vara rädd om att fråga om tips och trix ute på banorna. Vem kan då spela discgolf? Svaret på den frågan är helt enkelt alla. Det enda du behöver är en disc/frisbee sedan är det bara att ta dig ut i naturen och kasta. Idag finns flertalet fina banor runt om i landet. Våra närmsta grannar i öst har en stor passion för discgolf. Så vill du uppleva sporten till max, ta en tur över till Finland. 

Scroll to Top