Kurs för nybörjare

Kurser för nybörjare

Har du precis fått upp ögonen för den fantastiskt roliga sporten Discgolf eller har du spelat ett tag och vill utvecklas ännu mer? Varför då inte gå en av våra kurser för nybörjare tillsammans med våra certifierade instruktörer?

Vi vet själva hur frustrerande det kan vara när man för tionde gången träffar samma träd. Eller när man missar en putt som man borde sänka alla dagar i veckan. Tillsammans med oss kan du få verktygen att bli en bättre Discgolfspelare. Efter en timme med våra proffsiga instruktörer kommer du att ha mycket roligare ute på banan.

Vi sätter ihop ett paket som passar för just dig och dina behov. Kanske har du aldrig testat sporten och är nyfiken på grunderna? Eller så vill du helt enkelt spela bättre. Discgolf eller Frisbeegolf är en sport som passar för alla. Vi kan hjälpa dig på vägen.

Prova på Discgolf

Har du aldrig provat discgolf men är nyfiken på sporten så är detta något för dig. Ta en privatlektion eller samla ihop ett gäng och gör det till en rolig grej. Under en timme får ni prova på Discgolf tillsammans med en instruktör. Ni får lära er om grepp, steg, kastteknik och hur man puttar. Hyra av discar ingår i priset.

  • Privatlektion 1 timme ink. hyra av discar: 450 kr
  • Två personer eller fler 1 timme ink. hyra av discar: 350 kr/per person.

Lär dig mer om Discgolf

Har du spelat ett tag men känner att du inte riktigt får de resultat som du önskar? Då kanske detta är något för dig. Under dessa kurser går vi igenom grunderna och slipar på kastteknik, pratar om taktik och hur man ska träna för att bli en bättre discgolfare.

  • Privatlektion 1 timme: 500 kr
  • Privatlektion 10 ggr á 1 timme: 4500 kr
  • 2-4 personer i grupp 1 timme: 400 kr/ per person
  • 5-10 personer i grupp 1 timme 350 kr/per person

Låter någon av dessa kurser för nybörjare intressant? Hör av dig till oss så kommer vi överens om ett datum som passar.

Jon Bergman – jon@discgolf.nu

Pär Jamshidi – par@discgolf.nu

Scroll to Top