Allt du behöver inom discgolf  Vi skickar varje dag  Bonus på allt du handlar

Discmania

Speed

Glide

Turn

Fade

Plast

Nybörjarvänlig

Discmania är ett Europa-baserat företag grundat av Jussi Meresmaa 2006. Meresmaa var en professionell discgolfare och världsmästare i frisbeesport. Discmania är känt för sitt genomtänkta utbud av discar samt en innovativ och tidlös design. Discmania är det första globala discgolfföretaget med kontor både i Europa och USA.

När grundaren Jussi Meresmaa tävlade runtom i Europa på 90-talet reflekterade han kring att discgolf kan spelas med enbart en handfull discar. Discgolf var enkelt, men samtidigt väldigt komplicerat.

År 2005 föddes idén om en unik discserie. Jussi gick ihop med Innova och den moderna discgolfens fader Dave Dunipace. Daves kunskap tillsammans med Discmanias vision ledde till uppkomsten av Discmaniafrisbees. Till att börja med gjorde Discmania en disc som skulle passa alla spelare. Det var MD1, en midrangedisc. Sakta men säkert växte sedan Discmanias utbud.

Discmania sponsrar idag bland andra Simon Lizotte som är bland de bästa i världen inom discgolf. Dess slogan är ”reinvent your game.”

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen