Allt du behöver inom discgolf  Vi skickar varje dag  Bonus på allt du handlar

Dynamic Discs

Speed

Glide

Turn

Fade

Plast

Nybörjarvänlig

Dynamic Discs startades i mars 2005 av Jeremy Rusco. Det började som en internet- och eBaybutik på hobbynivå. Då fokuserade företaget på att sälja alla relevanta märken inom discgolf. En hängivenhet till kundservice, ett passionerat sponsorteam och personal, närvaro vid tävlingar och en iögonfallande logotyp hjälpte DD att växa i popularitet.

Från 2005 till december 2012 var Dynamic Discs återförsäljare av alla discgolfmärken. I december 2012 började de samarbeta med den svenska tillverkaren Latitude 64 och startade tillverkning av discar som passade deras specifikationer. The Judge, Trespass, Fugitive och Escape släpptes på discgolfmarknaden. Idag är Dynamic Discs en fullskalig tillverkare av discgolfprodukter. De har en passion för kundservice och fokus på att få sporten att växa.

Discar för alla nivåer

Dynamic Discs har discar för alla nivåer. Är du nybörjare kan en Warrant och en Maverick vara perfekta discar att ha i din bag. När du hållit på ett tag kan discar som Renegade och Sheriff passa perfekt. Vilken typ av spelare du än är kommer du att hitta discar att älska i DD:s utbud. Discarna har dessutom god hållbarhet och slits långsamt. Flygegenskaperna ändras successivt och när du väl lärt känna en disc vill du ha den i din väska för lång tid framöver.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen