Allt du behöver inom discgolf  Vi skickar varje dag  Bonus på allt du handlar

Latitude 64

Speed

Glide

Turn

Fade

Plast

Nybörjarvänlig

Latitude 64° är ett svenskt företag med passion för discgolf.

Latitude 64° är det geografiska läget för Bergsbyn, som ligger utanför Skellefteå, nära polcirkeln i nordöstra delen av Sverige. Bergsbyn, med en befolkning på cirka 2000 personer, har producerat sex framgångsrika spelare. Dessa har tillsammans vunnit två Junior World Championships, fyra European Championships, två PDGA World’s Double-titlar och har vunnit den Svenska Discgolftouren nästan varje år mellan 1995 och 2005. Bergsbyn har också Sveriges största discgolfbana – Discgolfterminalen – med 36 hål av absolut toppklass. Tre PDGA Majors har hållits på banan och det är troligtvis inte de sista.

Andra städer i världen som ligger på Latitude 64° är bland andra Fairbanks i Alaska, USA, Arkhangelsk i Ryssland och Nuuk på Grönland.

Mitt i discgolf-tokiga Bergsbyn, hade några av de mer erfarna spelarna och hängivna entusiasterna en dröm att utveckla och producera discgolfprodukter. Dessa skulle höja sporten vi alla älskar till en ny nivå vad gäller kvalitet och klass. Passionen för discgolf ligger alltid i främsta rummet i allt Latitude 64° tillverkar. Men också beslutsamheten att kunna erbjuda ett brett utbud som passar alla typer av spelare.

De passionerade personerna bakom Latitude 64° heter Tomas Ekström, Svante Eriksson, David Berglund och Johan Åström.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen